OnLive Connect

OnLive is een integraal concept dat het beste uit de on- en offline wereld samenbrengt. Dat doet OnLive door van jouw evenement een heuse live experience te maken met de inzet van traditionele technieken en digitale technologieën als live streaming en webcasting. Zo geeft OnLive jouw events die krachtige plaats die ze verdienen in jouw marketingcommunicatiemix.

Is de unieke content bepaald, zijn we eens over je geloofwaardige, betrouwbare en bovenal nieuws-waardige Sparkling Story, dan is het zaak deze vorm te geven met een creatieve, opvallende en merk-waardige Stunning Stage. Een driedimensionaal visitekaartje dat je merk- en productwaarden versterkt. Juist dán komt onze ruime ervaring op het gebied van standbouw naar boven. Zowel concept- en contentmatig als qua planning, coördinatie en bouw staat OnLive zijn mannetje.

Met OnLive gaan we echter een forse stap verder. Een forse digitale stap, om precies te zijn. We leven en werken tegenwoordig in een 24-uurs economie. De mondialisering neemt steeds grotere vormen aan. Is het dan niet een beetje raar dat je bij een live-event gebonden bent aan openingstijden en reisafstanden? OnLive vindt van wel. Daarom zorgt OnLive ervoor dat iedereen jouw productintroductie of andere belangrijke nieuws-waardige content op jouw beursstand kan beleven. Hoe? Onder andere door de inzet van moderne digitale technieken en technologieën als live streaming en webcasting.

OnLive voor een beursstand die 24/7 te bezoeken is
Een opvallende én functionele stand bouwen vereist specifieke kennis, ervaring én netwerken. Net zoals dat ook geldt voor het genereren van content met een hoge nieuwswaarde. OnLive beschikt daarover in ruime mate. Voeg daarbij onze verzamelde expertise op het gebied van moderne digitale technieken en technologieën en het hoeft geen betoog dat OnLive het begrip live event een nieuwe en verfrissende dimensie geeft.

Meer weten?
Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Vul dan het contactformulier in, neem contact met ons op via info@onlive.nl of bel met Sybrand Hogewerf 06 53 81 16 73.

Meer diensten

Vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.