Significant Spectators

Het grote voordeel van een live event is dat je persoonlijk contact hebt met je klanten en prospects. Maar die komen niet alleen om bij te praten. Net zo min als het jouw gaat om verhalen over koetjes en kalfjes. Jij wilt conversie. OnLive is bedenker en regisseur van innovatieve en creatieve live-events met impact. Daarmee is OnLive dé integrale aanpak voor beurzen en andere zakelijke evenementen.

Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor klanten en prospects om jouw live event te bezoeken, moet je hen minimaal nieuws-waardige content bieden en moet je zorgen voor een merk-waardig contactmoment. Voortgekomen uit de wereld van de standbouw is dat OnLive wel toevertrouwd. Maar is dat alles? Zijn dat de enige voorwaarden voor de door jou gewenste conversie op je live event? En liefst meer natuurlijk.

Nee. Daarom trekt OnLive in deze fase alle registers open om de juiste doelgroepen voor jou te vinden. En om die aan je te binden. Hoe, wat en waar ook. De uitdaging is om de bezoekers van jouw event zo hoog mogelijk in de funnel te krijgen. Dán worden ze waardevol voor je, dán worden het trouwe fans die jouw Sparkling Story graag uitdragen en verspreiden. Daarbij bedient OnLive zich zowel van vertrouwde methoden als van moderne technieken en technologieën. Live streaming, webcasting, noem maar op. Omdat alleen het beste goed genoeg is werkt OnLive samen met getalenteerde en betrokken associated partners. So let’s funnel up voor jouw meest begerens-waardig publiek.

OnLive voor de meest trouwe fans
Door op inventieve  wijze het best beste uit de on- en offline wereld samen te voegen, geeft OnLive ook jouw live communicatie een enorme boost. Want we serveren je niet alleen de meest nieuws-waardige content en merk-waardig contactmoment, we zorgen ook voor het meest begerens-waardig publiek, onder andere door de inzet van moderne digitale technieken en technologieën.

Meer weten?
Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Vul dan het contactformulier in, neem contact met ons op via info@onlive.nl of bel met Sybrand Hogewerf 06 538 11 673.

Meer diensten
onlive heroes