Sparkling Stories

OnLive combineert het beste uit de on- en offline wereld. Voortgekomen uit de standbouw, heeft OnLive zich ontwikkeld tot bedenker en regisseur van innovatieve en creatieve OnLive beursstands, live-events en andere bedrijfsevenementen met impact. OnLive is daarmee dé integrale aanpak voor succesvolle beurzen en andere zakelijke evenementen. Maar het begint met het optekenen van jóuw Sparkling Story.

Mensen hebben per dag tegenwoordig karrevrachten aan content te verstouwen. Zeker op live-events krijgen bezoekers voortdurend nieuwe prikkels te verwerken. Dan is het zaak om in al dat communicatiegeweld op de juiste manier op te vallen. Het is de ervaring van OnLive dat steeds minder mensen ontvankelijk en gevoelig zijn voor glad gepolijste producten- en dienstenbeloftes. Meer en meer zijn ze benieuwd naar de ‘achterkant’ van bedrijven; wie ben je en waar sta je voor? Uiteindelijk gaat het om authentieke content. Om de doodsimpele reden dat het je geloofwaardiger, betrouwbaarder en bovenal sympathieker maakt.

Content creëren die zo tot de verbeelding spreekt dat mensen die willen ‘liken’ en ‘sharen’, dat doe je niet met vage beloften. Dat krijg je niet voor elkaar met gortdroge opsommingen van je nieuwe product of dienst. Dat vereist onderscheidende verhalen. OnLive is als geen ander in staat jouw authentieke content op te rakelen en die te vertalen in geloofwaardige, betrouwbare en bovenal nieuws-waardige Sparkling Stories.

OnLive voor content die overtuigd 
Met OnLive verzeker je je van overtuigende en nieuws-waardige content. En door de inzet van bijvoorbeeld Facebook Live zorgt OnLive er voor dat je belangrijke en nieuws-waardige content ook na afloop van je live-event nog te zien en te beleven is. Zo combineert OnLive het beste van alle werelden voor u. Alles om uw klanten en prospects met u te laten verbinden, wanneer, waar en hoe ze maar willen.

Meer weten?
Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Vul dan het contactformulier in, neem contact met ons op via info@onlive.nl of bel met Sybrand Hogewerf 06 538 11 673.

Meer diensten
onlive heroes