Standbouw

OnLive, standbouwers met bewezen toegevoegde waarde

OnLive combineert het beste uit de on- en offline wereld. Voortgekomen uit de standbouw, heeft OnLive zich ontwikkeld tot bedenker en regisseur van innovatieve en creatieve onlive beursstands, live-events en andere bedrijfsevenementen met impact.

Natuurlijk gaat het om de content die je aanbiedt. Die moet altijd boeien en binden. Die moet nieuwswaardig zijn, authentiek en sympathiek bovendien. Maar je hebt ook een, wat wij noemen ‘Stunning Stage’ nodig. Een drie-dimensionaal visitekaartje dat je merk- en productwaarden versterkt. Juist dán komt onze ruime ervaring op het gebied van standbouw naar boven. Zowel concept- en contentmatig als qua planning, coördinatie en bouw staat OnLive zijn mannetje. En dat inclusief het toepassen en faciliteren van digitale technieken als live streaming en webcasting. Zo bewijst OnLive eens temeer zijn reputatie als standbouwer met bewezen toegevoegde waarde.

OnLive voor onderscheidende standbouw

Een opvallende én functionele stand bouwen vereist specifieke kennis, ervaring én netwerken. OnLive beschikt daarover als geen ander. Voeg daarbij onze verzamelde expertise op het gebied van live communicatie en het zal je duidelijk zijn, OnLive geeft het begrip standbouw een nieuwe en verfrissende dimensie.

Meer weten?

Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

onlive heroes

Share This