Live communicatie

Onlive zorgt voor meer en betere exposure met live communicatie

Sta jij voor de uitdaging een beursdeelname of een ander evenement te organiseren dat zich kenmerkt door live communicatie? En zoek je een partij die daarbij échte toegevoegde waarde kan bieden in de vorm van meer en betere exposure? OnLive brengt daarvoor het beste uit de on- en offline wereld samen.

OnLive is een nieuw en integraal concept dat het meer traditionele beroep van stands bouwen combineert met de inzet van moderne digitale technieken en technologieën. Denk daarbij bijvoorbeeld aan live streaming en webcasting. Daarmee maakt OnLive van ieder event een heuse live experience. Ofwel, live communicatie in optima forma. OnLive stelt je in staat om je live met klanten en prospects te verbinden, waar, wanneer en hoe zij dat ook maar willen. Kunnen zij niet naar je event komen? Dan hoeven ze alleen maar in te loggen om toch op de eerste rij te zitten. Maar OnLive zorgt niet alleen voor meer exposure, we doen er ook alles aan om de kwaliteit van die exposure naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Niets voor niets draait OnLive om nieuws-waardige content, merk-waardige contactmomenten en begerens-waardig conversie. Het is die combinatie die garant staat voor een verdubbeling van het bereik en het effect van jouw live communicatie.

Inventief en creatief

Door op inventieve en creatieve wijze het best beste uit de on- en offline wereld samen te voegen, geeft OnLive ook jouw live communicatie die krachtige plaats die het verdient in jouw marketingcommunicatiemix.

Meer weten?

Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

onlive heroes

Share This