'Say; Beach!' and share the fun!

U wilt een meer en beter bereik met uw beurzen of andere zakelijke events? U wilt daarvoor niet gebonden zijn aan openingstijden en andere beperkende factoren? OnLive is een nieuw, innovatief en onderscheidend integraal concept dat het beste van face-to-face, online en offline communicatie voor u samenvoegt. Daarmee is uw event zo goed als 24 uur per dag te bezoeken en te bezichtigen, vanaf welke locatie ter wereld ook. Door op een unieke en verbindende wijze invulling te geven aan Stories, Stages en Spectators, geeft OnLive uw beurs of andere zakelijk event die krachtige plaats die ze verdienen in uw marketingcommunicatiemix.

Waar mensen samenkomen, daar ontstaat dynamiek. Daar is persoonlijke interactie. Daar vinden experiences plaats. OnLive heeft daarom een rotsvast geloof in live-events als krachtig onderdeel van de marketingcommunicatiemix. Mits het hele concept daar omheen is gebaseerd op nieuwe en creatieve inzichten, technieken en digitale technologieën. Content marketing en content curation, storytelling, artifical intelligence, live-video en virtual reality, influencer en affiliate marketing, noem maar op en bedenk het maar. OnLive en haar associated partners volgen de ontwikkelingen op de voet. En we stappen in en haken aan als wij denken dat we u daarmee extra toegevoegde waarde kunnen bieden. Zo regisseren we nieuws-waardige content, creëren we merk-waardige podia en activeren we het meest begerens-waardige publiek voor onze relaties.

Disciplines
Marketingcommunicatie – Concept en creatie – Content marketing – Storytelling – Content curation – Artifical intelligence – Live-video – Virtual reality – Influencer en affiliate marketing – Techniche ondersteuning – Projectmanagement – Standbouw

Vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.