Moving people through live video

Introductie Occiflex | Enraf-Nonius – Ongeveer 15% van de wereldbevolking lijdt aan nek- en/of hoofdpijn. Enraf-Nonius ontwikkelde de Occiflex, een geautomatiseerde therapie voor nekmobilisatie, die chronische nek- en hoofdpijn uiterst comfortabel en effectief vermindert. Ter introductie van de Occiflex vertaalde OnLive dit gegeven letterlijk en figuurlijk tot een succesverhaal, gebracht op een bewogen podium voor een nieuwsgierig publiek.

Op Europa’s grootste medische vakbeurs, de Medica te Keulen, werd de Occiflex OnLive geïntroduceerd. Zelfs tweemaal per dag geïntroduceerd voor steeds nieuwe en specifiek uitgenodigde groepen Live en Online publiek. Op één van die momenten was ook de uitgenodigde pers, waaronder RTL4, getuige om zelf verslag te doen van deze bijzondere primeur.

Uit het niets verscheen het zelf bewegende Occiflex podium, dat op muziek, dwars door mistgordijnen met projecties, recht op het publiek afkwam, om in hun midden OnLive te worden gepresenteerd en gedemonstreerd, waarbij Live en Online publiek de dialoog aan kon gaan met de presentator van de introductie show. De Live stopkracht van de introductie op de beursvloer was zodanig dat zowel de stand als de gangpaden continu volstroomden met toeschouwers met camera’s in de hand. De Online aantrekkingskracht van de introductie was zodanig dat zelfs vanuit Chili werd gevraagd de introductie later nog eens OnLive te herhalen.

Het resultaat van de OnLive introductie was zowel kwalitatief als kwantitatief ver boven verwachting. Het totale bereik, t.o.v. vorige Medica, is meer dan verviervoudigt, de leads volledig meetbaar en traceerbaar, de follow up in volle gang.

Disciplines
Concept en creatie – Marketingcommunicatie – PR – Projectmanagement – Uitnodigingen – Standbouw – Story telling – Video registratie en streaming – Technische ondersteuning – Follow up 

Vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.