OnLive is live!

We zijn in de lucht. Met onmiddellijke ingang gaan we wat roering brengen in de wereld van beurzen en zakelijke events. Gaan we de middelmaat uitbannen. En gaan we jouw deelname aan beurzen en andere zakelijke events dié krachtige status in je marketingcommunicatiemix geven die ze verdienen. Met OnLive transformeren we je ‘klassieke’ stand naar een heuse experience die de doelgroep real-live of digitaal kan beleven. Hoe, waar en wanneer ook. Openings- en sluitingstijden? Afstanden? Wie heeft het daar dan nog over?

We zijn dus live. Inderdaad, we. Meervoud! Want als OnLive iets is, dan is het een denktank van professionals. Van enthousiaste en bevlogen marketeers, storytellers, ontwerpers, standbouwers, applicatiebouwers, social media-experts, virtual en augmented reality pioniers, noem maar op. In wisselende samenstellingen bedenken en creëren we sparkling stories, stunning stages en significant spectators. Zo stellen we alles in het werk om jouw aan het eind van de beurs of het zakelijke event zoveel mogelijk trouwe fans te bezorgen. We durven zelfs te beweren dat OnLive met deze geïntegreerde totaalaanpak een geheel nieuwe dimensie geeft aan je tunnel. We hebben een heilig geloof in onze aanpak. Sterker nog, als we je toezeggen dat je door 10% meer of anders te investeren 100% meer bereik mag incalculeren, beloven we je niets teveel.

Meer weten?
OnLive zorgt ervoor dat jouw deelname aan beurzen, tentoonstellingen, exposities, productpresentaties en zelfs je interne programma’s en aandeelhoudersvergaderingen het niveau van ‘besloten feestjes’ ontstijgen. Met OnLive genereren deze events voortaan beduidend meer en meetbare toegevoegde waarde in de marketingcommunicatiemix in plaats van dat ze meer van hetzelfde zijn. Ben je dus benieuwd naar wat OnLive voor jouw teweeg kan brengen? Mail of bel mij dan snel voor een eerste kennismaking.

Sybrand Hogewerf
Founder OnLive
sybrand@onlive.nl
06 – 538 11 673

onlive heroes