Beursstand

Onlive maakt van je beursstand een succesvol live experience

OnLive is een nieuw en integraal concept dat het beste uit de on- en offline wereld samenbrengt. Dat doet OnLive door van je beursstand een heuse live experience te maken met de inzet van traditionele technieken en digitale technologien als live streaming en webcasting.

Een beursstand is een ideaal middel om bij te praten met bestaande klanten of om in contact te komen met nieuwe prospects. Er kleven eigenlijk maar twee nadelen aan je beursdeelname. Dat zijn de afstand en de openingstijden. Zeker als je een internationaal georiënteerde organisatie bent, heb je hiermee te maken. Jammer als je nét die belangrijke productintroductie had gepland. Dan biedt OnLive uitkomst. Naast dat OnLive een perfecte beursstand voor je ontwerpt en realiseert, zorgt OnLive er dan toch voor dat toch iedereen jouw productintroductie of andere belangrijke nieuws-waardige content op jouw beursstand kan beleven. Hoe? Onder andere door de inzet van moderne digitale technieken en technologieën als live streaming en webcasting.

OnLive voor een beursstand die 24/7 te bezoeken is

Met OnLive verzeker je je van een perfecte beursstand, een in alle opzichten merk-waardig contactmoment. En door de inzet van bijvoorbeeld Facebook Live zorgt OnLive er voor dat je belangrijke en nieuws-waardige content ook na afloop van de beurs nog te zien en te beleven is. Zo combineert OnLive het beste van alle werelden voor u. Alles om uw klanten en prospects met u te laten verbinden, wanneer, waar en hoe ze maar willen.

Meer weten?

Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

onlive heroes

Share This