Bedrijfsevenementen

Meer en beter publiek op je bedrijfsevenement met Onlive

Wil jij meer publiek op je bedrijfsevenement? En heb je dan liever kopers dan kijkers? OnLive kan je daarbij helpen met om te beginnen krachtige content en een piekfijne presentatie. Verder stellen we alles in het werk om de juiste doelgroepen voor te vinden en die aan je te binden. Hoe we dat doen? Door het beste uit de on- en offline wereld samen te brengen.

OnLive is een nieuw en integraal concept. OnLive combineert namelijk het meer traditionele standbouwen met de inzet van moderne digitale technieken en technologieën. We noemen hier bijvoorbeeld live streaming en webcasting. Daarmee maakt OnLive ook van jou bedrijfsevenement een live experience die zijn weerga niet kent. Het krachtige van OnLive is dat je bedrijfsevenement dus ook niet gebonden is aan afstanden en openingstijden. OnLive stelt je in staat om je live met klanten en prospects te verbinden, waar, wanneer en hoe zij dat ook maar willen. Een kwestie van inloggen en ze zitten op de eerste rij. Zo combineert OnLive nieuws-waardige content, merk-waardige contactmomenten en begerens-waardig conversie. Met OnLive verzeker je je dus van een perfect bedrijfsevenement, waarmee je je publiek boeit en bindt vanaf de eerste minuut. Niet voor niets durven we je verdubbeling van je bereik en het effect van je bedrijfsevenement te beloven.

Slim en doordacht

OnLive voegt op een slimme en doordachte wijze het beste uit de on- en offline wereld samen. Daarmee garanderen we jouw een bedrijfsevenement dat zich onderscheidt en waarover nog lang wordt nagepraat.

Meer weten?

Wil je nu meer weten over OnLive en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

onlive heroes

Share This